Gëzimja ka shumë stil, kaq bukur është kombinuar me vajzën e vogël

Lajme nga Bota

Gëzimja ka shumë stil, kaq bukur është kombinuar me vajzën e vogël Kështu e kalon vikendin Gëzimja bashkë me vajzën. Gëzimja muaj më parë është bërë nënë për herë të parë.

Këtë ndjenjë pozitive ajo po e shpreh në forma të ndryshme, duke publikuar imazhe të shumta për ndjekësit që ka, shkruan Kosovarja. Sot, në këtë ditë vikendi ajo ndau një selfie të bukur bashkë me të bijën Emën.Pa dyshim, kombinimin e bukur ajo e bën edhe për vajzën e saj, duke u dalluar gjithmonë në paraqitjet fizike,hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *