GËZIMJA E HAMI E SHFRYTËZOJNË NATËN E FUNDIT TË DALIN NË KËTË VEND LUKSOZ

Lajme nga Bota


Djali dhe reja e Remzies kanë shfrytëzuar natën e mbremshme për të dalë në njërin prej restoranteve më luksoze në vend.

Siç dihet nga sot gastronomia do të mbyllet deri më 18 prill, si pasojë e rritjes së rasteve me Covid 19.

Kjo shtyu edhe çiftin simpatik të dalin ta shijojnë këtë mbrëmje bashkë me vajzën e tyre Emën.

Por vëmendje mori në veçanti rregullimi i Gëzimës, veshur me një fustan të kaltër ajo po duket e mrekullueshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *