Gëzimja del në rrugë e veshur si zonjë e rëndë, palltoja dhe kapelja e saj morën tërë vëmendjen! (FOTO)

Lajme nga Bota


Gëzimja del në rrugë e veshur si zonjë e rëndë, palltoja dhe kapelja e saj morën tërë vëmendjen! (FOTO)


Nexhat Osmani është këngëtari i cili që një kohë të gjatë ofron këngë me tekste të ndryshme. Ai është i njohur edhe në jetën private, i cili ka një familje të mrekullueshme, shkruan “K o s o v a r ja” Përveç tij që ndan pamje të ndryshme, edhe gruaja e tij Xhevahirja nuk i ndal fotografitë e ndryshme /Pamje mePosht.

Së fundmi, me një fustan të bukur ajo duket si princeshë përkrahë burrit të saj. /Ko so v a r j a

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *