Genta sapo doli nga frizerka, bën ndryshimin e madh

Lajme nga Bota


Genta me këtë ndryshim as që njihet.Genta Ismajli me ndryshime të shumta në paraqitjet fizike vështirë të njihet.

Këtë herë, në një imazh që ka publikuar me një rregullim interesant ajo duket si një person krejtësisht tjetër, shkruan Kosovarja.

Duke filluar nga flokët dhe me rregullimin që ka bërë, ajo është shëndrruar në një femër tjetër. Për më shumë, vlerësojeni edhe ju imazhin në vijim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *