Genta: Jam shumë e lumtur që po bëhem nuse turku, Më pëlqen gjithçka turke!

Lajme nga Bota


Duket se hapat e lídhjes së Gentes me të dashurin turk po ecin më shpejt seç pritej.


Dita-ditës gjërat po bëhen më serioze, e sidomos pas propozímit që i bëri i dashuri turk Gentes mund të themi se çífti shumë shpejt e kanë menduar edhe martesën.
Këngëtarja ka kohë që ndodhet në Turqi, ajo është zh vendosur për të jetuar pranë të dashurit, si dhe po zhvíllon karrierën e saj profesíonale.

Thonë se si është vendi bëhet kuvendi, edhe Genta që tani ka filluar të ambíentohet me jetesën dhe zakonet turke.

Ajo ka takuar shefin e kuzhinës turke, Burak Özdemir për të mësuar disa metoda të reja gatimi rreth recetës së famshme ‘Kunefes’.

Këtë e ka teguar vetë këngëtarja nëpërmjet një videoje të postuar në instagram.
Duke parë këta hapa që po bën Genta gjatë lidhjes, mund të themi se edhe dasma mund të ndodh shumë afër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *