Genta Ismajli del për shëtitje me binjakët shikoni se sa bukur i ka kombinuar në veshjet. Foto

Lajme nga Bota


Genta Ismajli, është njëra nga këngëtaret më të dashura për publikun. Ajo qysh në fillimet e saj ra në sy për stilin dhe mënyrën e vallezimit që bënte në paraqitjet e saj.


Kohëve të fundit ajo pari një shkëputje, pasi Genta njohu dashurinë e saj, biznesmenin turk, Ustah.
Muaj më parë çifti në fjalë janë bërë prindër të binjakëve, një vajze dhe një djali.


Genta, ka lënë profesionin anash dhe i është përkushtuar dy fëmijëve të saj. Së fundmi ajo ka postuar një foto shumë të bukur të binjakëve, sa bukur i ka veshur

Leave a Reply

Your email address will not be published.