GENTA ISMAILIT I SHKRUHET NË SY EMRI I TURKUT

Lajme nga Bota


Ylli i muzikës, këngëtarja e famshme Genta Ismaili, po përpiqet ta pozicionoj më mirë vetën në skenën muzikore.

Genta, në projektet e fundit po duket mjaft bukur, e gjithashtu shumë shtrenjtë.
Siç dihet, Genta është në lidhje me miliarderin turk, me të cilin është e pa ndarë dhe shihet thuajse kudo, shkruan “Kosovarja”.

Në këtë foto, ku këngëtarja po shkëlqen, në sytë e saj sikur shkruhet emri i të fejuarit, pranë të cilit ajo po shkëlqen nga lumturia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *