Genta e sjell të dashurin turk në Kosovë, befasojnë të gjithë çfarë po bëjnë

Lajme nga Bota


Genta dhe i dashuri kalërojnë në Gjilan. Përveç që ia mësoi disa fjalë në shqip, Genta të dashurit turk po ia mëson tani edhe vendet e Kosovës, kryesisht në vendlindjen e saj.


Së fundmi herë, çifti kanë pozuar nga qyteti i bukur i Gjilanit ku janë parë duke kalëruar tek një atraksion turistik, e që nuk ikën pa marrë vëmendje, shkruan Kosovarja. Dyshja janë duke kaluar mjaft mirë me njëri-tjetrin, pavarësisht se i takojnë vendeve të ndryshme ata kanë gjetur gjuhën e përbashkët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *