Genta e bën të dashurin turk si ‘grua’ me filter

Lajme nga Bota

Genta Ismajli ka sjellur një fotografi krahë të dashurit të saj Usta.


Mirëpo ajo që bie në sy është filteri që kanë përdorur në fotografi.

Edhe pse Gentës po i përshtatet dhe po duket bukur me të, është e kundërta me të dashurin e saj.

Ai në këtë foto nga filteri po duket si ‘grua’, ja shikojeni edhe ju./Infokosova/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *