Galaxy Fold 2 është në përgatitje, shihet në një faqe zyrtaree të kompanisë

Teknologji

Samsung tashmë ka shtuar faqet e mbështetjes së programit për pajisjen e tyre të ardhshme të palosshme, Samsung Galaxy Fold 2, ose modelin SM-F700F.

Kjo pajisje tashmë është përfolur nga Samsung dhe dihet se mund të presim që të ngjasojë më shumë me Moto Razr dhe dizajnin e saj të guaskës, por këto faqe të reja mbështetëse mund të zbulojnë diçka më shumë.

Samsung Galaxy Fold 2 i ri ka të ngjarë të arrijë fillimisht në Afrikë, pasi që faqja afrikane e Samsung ishte përgjegjëse për postimin e faqeve mbështetëse për SM-F700F.

Postimi tregon ikonat për të lexuar më shumë rreth garancionit të pajisjes dhe njoftimeve.

Shpresojmë për më shumë detaje rreth pajisjes, në ditët në vijim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.