Futi nën dhe djalin 25 vjeç që priste ta martonte, ta prek shpirtin babai i Klodianit: Mos i bëni ato gjëra në emër të djalit tim

Lajme nga Bota


Qazim Rasha, babai i 25 vjeçarit Klodian Rasha që u q ël lua me a r m ë nga një efe ktiv i Sh qip onja ve, nuk pajtohet me atë që po ndodh në Tiranë e Shqipëri në emër së djalit.

Këtë fakt Qazim Rasha, ia ka konmfirmuar sot paradite edhe kryetarit të Bashkisë së kryeqytetit, Erion Veliajt, që shkoi atje për një kafe ngushëllimi së bashku me deputetin e PS Ulsi Manjal.

“Unë deri tani nuk kam parë televizor, sepse jemi duke pritur njerëz për ngushëllim. Por me ç’më kanë thënë të gjithë që vijnë, e kam marrë vesh se çfarë po ndodh. Unë e kam thënë edhe publikisht se dua të kaloj dhi mbjen dhe fat keq ësinë time dhe ndihem i ke qard hur për çfarë po ndodh në Tiranë. Perso nalisht do jem jo aq i lën duar nëse pu shteti do të marrë përgjegjësitë për atë që ndodhi me djalin tim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.