Futi nën dhe djalin 25 vjeç që do e martonte, babai i Klodian Rashës u nis letër shqiptarëve: Ato që po bëni s’ma lehtësojnë dhimbjen po na i shtoni!

Lajme nga Bota


Katër ditë pas humbjes së djalit, familja e Klodian Rashës ka bërë thirrje për qetësi me anë të një letre publike duke kërkuar që dhi mbja e tyre të mos thell ohet më tej me padrejtësi të tjera.


Top Channel ka siguruar këtë letër, për të cilën një nga anëtarët e familjes Rasha i konfirmoi se ajo është letër publike për të gjithë shqiptarët. Në letër, anëtarët e familjes Rasha shkruajnë se “pamë me shumë k eqardhje dje po licin e pla gosur në sy dhe ndjemë dhim bje për prindërit e tij”.

Kështu nis letra publike e familjes së 25-vjeçarit:

“Ato që po shohim pas humbjes së djalit tonë nuk na ngushëllojnë. Po na e thellojnë p lagën tonë të jash tëzakonshme”.

“Djalit tonë”, shkruhet më tej në letër, “ia mori jetën ar ma e një po l ici”. Ndaj familja kërkon drejtësi deri në fund.

“Por rrë mujat në emër të djalit dhe pla gos ja e djemve të nënave që i shë rbejnë shtetit në p oli ci nuk sjellin drejtësi, por vetëm pa drej tësi të tjera”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *