Fotot/ Mos ka vëlla binjak Ledri Vula dhe ne nuk e dinim? Ja kush është djali me të cilin ngjajnë si dy pika uji

Lajme nga Bota


Ledri Vula ka dikë që i ngjan dhe i ngjan shumë! Më e bukura është se i ashtuquajturi “sozia” e tij, ndodhet në Kosovë dhe është Dj i Babastars, Dj First.


Ngjashmëria mes djemve nuk do të ishte kaq e dukshme, nëse nuk do t’i shihnim bashkë, në një foto të vetme, si dy pika uji.

Dj First, ka të njëjtën fizionomi trupi me Ledrin, i mban flokët si ai, por të verdhë dhe ka tipare të errëta, njësoj si Ledri! Madje, nëse do t’i hidhni një sy llogarisë së tij të Instagram-it, në disa nga pozat e marra do të mendonim se po shohim Ledrin.

Përpos hijes së njëri tjetrit, djemtë duket se kanë edhe të njëjtën shije në të veshur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *