Fotot/ Këta janë pr indërit e MeIekut të vogël që f iksoi shqiptarët para televizorit, i ngjan më shumë…

Lajme nga Bota


Aktorja e njohur t urke Beren Gökyıldız ka rrë mbyer një p ëlqyeshmeri të madhe me rolin që ka në serialin turk ‘Anne’.


Një zonjushë e vërtetë: Shihni sa është rritur Melek e serialit “Nënë” E njohur pë rbrenda kësaj telenovele si ‘Melek’ ani pse fëmijë ka bërë për vete shumë fansa me int eregjencën dhe talentin që ka.

Në serial ajo ka dy nëna, atë bi ologjike dhe atë që i është gjendur në s ituatat më të v ështira, e nënën e saj s impatike të cilën e ka në r ealitet jeni nj ohur më parë.

Tani ju sjellim disa imazhe të tyre familjare ku mund ta shihni edhe babain e saj b iologjik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *