FOTO) Çfarë po ndodh para Ambasadës së Maqedonisë në Zvicër, Mërgimtarët…

Lajme nga Bota


Radhë të gjata janë krijuar para Ambasadës së Maqedonisë së Veriut në Bern të Zvicrës.


Sipas raportimeve nga vendi i ngjarjes mërgimtarët që presin për të marë letra udhëtimi për në vendlindje janë të detyruar të presin me orë të tëra para ambasadës në këtë mot të ftohtë dhe në kushte të pandemisë globale.

Siç dihet sivjet gjatë gjith vitit për shkak të masave anti/Covid lëvizja e qytetarëve në mes shteteve të ndryshme ishte e pamundur

Prandaj një pjesë e mërgimtarëve nuk kanë mundur që të të vijnë në vendlindje dhe të nxjerin dokumente udhëtimi të cilëve në ndërkohë u ka kaluar afati./ Derveni.info

Leave a Reply

Your email address will not be published.