Flet Agron Tanushi që i mori jetën kunatës në sy të vajzës së vogël/ Jam penduar…s’doja…

Lajme nga Bota

Agron Tanushi, 31-vjeccari që vr. au në 15 shtator ish-kunatën e tij Jetmira Hasani, ka folur sot nga bu. rgu për emisionin ‘Me zemër të hapur’.

Agron Tanushi rrëfen zanafillën e prob lemeve me ish-kunatën deri ditën e kr.imit. Ai shprehet i pen.duar teksa thotë se ka qenë i rënduar psikologjikisht.


“Jam pe.nduar për kr.imin. Isha i rënduar psikologjikisht. Me Jetmirën kisha 7 vite që z.ihesha pre shtëpinë. Ditën e kr.imit njerëzit e Jetmirës më of.enduan dhe kërc.ënuan”, thotë ndër të tjera 31-vjeçari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *