Fläkët e zjärrit po i shkojnë në prag të shtëpisë, i moshuari qan para gazetares: Ku të shkoj unë

Lajme nga Bota


Një moment pr ekës u transmetua në televizionin grek OPEN të hënën pasdite. Gazetarja Eulambia Revi, e cila raporton për zj arret në Avgaria, të ishullit Evia, shpër theu në lot pas dialogut që pati me një të moshuar, i cili prej ditësh po l uf ton me fl akët.

I moshuari ka pro bleme me frymëmarrjen dhe me vështirësi për të folur i afrohet gazetares. Ajo përpiqet ta bindë të moshuarin të largohet nga zona, por ai nuk pranon të lërë shtëpinë. Gazetarja i ofron atij një ma skë për ta mbrojtur.


“Unë nuk mund të flas. Kam që në mesditë që hedh ujë në shtëpi. Nuk fle. Kam fr ikë për shtëpinë, jo për veten.”, thotë ai

“Po, por duhet të largohesh, ke probleme me frymëmarrjen,” i thotë gazetarja, ndërsa ai i përgjnigjet: “Dhe ku të shkoj?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *