Fifi e tregon hapur se çfarë i ndodhi: Nuk e di se si ia dola mbanë

Lajme nga Bota

Pak ditë më parë këngëtarja e njohur, Fifi u përfol shumë për shkak të koncertit që mbajti me rastin e 13-vjetorit të pavarësisë së Kosovës.


Këngëtarja mori shumë kri tika dhe ky veprim i saj duke marrë parasysh situatën në të cilën ndodhemi u konsiderua si një veprim i pa përgje shëm.

Së fundmi nëpërmjet një mini interviste në Instastory Fifi u ka dhënë mundësinë të gjithë ndjekësve të saj ta pyesin për çdo gjë.

Një ndër pyetjet që na bëri më shumë përshtypje ishte dhe:“A është e vërtetë se ti dhe Mario Novak mund të kishit për fun duar në bu rg në aeroporot 1 muaj më parë?”.

Fifi e ka pranuar këtë gjë, por nuk ka treguar se cila ka qenë arsyeja. Ajo është shprehur se fatmirësisht ja ka dalë mbanë ta kalojë këtë situatë pa per fu nduar në bu rg.

“Po është e vërtetë! Dhe sinqerisht nuk ja kam idenë si dolëm nga ajo situatë. Mario Novak tregoju pak zemër”- shkruan ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *