Festë e madhe në familjen e motrave Mustafa

Lajme nga Bota

Festë e madhe në familjen e motrave Mustafa

Janë familje e madhe, të përbërë prej prindërve, 8 motrave e dy vëllezërve.


Flasim për familjen Mustafa, nga Mushtishti i Therandës.

Të parat që filluan të njihen në skenë janë Sahidja dhe Safetja, më pas duke vazhduar edhe me motrat tjera që jo rrallë herë sollën duete bashkë.

Por sot është një ditë e veçantë në familjen e tyre, babai i tyre feston ditëlindjen, ku menjëherë filluan urimet nga vajzat e tij.

Padyshim që është ndjenjë e bukur të rrisesh 10 fëmijë, ashtu siç e provuan këtë ndjenjë të mrekullueshme prindërit e motrave Mustafa./Kosovarja/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *