Fërkojeni tapetin tuaj me laker: Do të çuditeni kur ta provoni këtë sekret, ja arsyeja fantastike

Lajme nga Bota


Një nga punët më të vështira për secilin nga ne është shkundja e tapeteve apo larja e tyre. Në shumicën e rasteve ne harxhojmë shumë para për t’i pasur sa më të pastër. Madje, disa prej nesh kanë blerë tapete shumë të shtrenjtë dhe larja e tyre kushton shumë ndaj dhe sot kemi vendosur t’ju kursejmë sa më shumë lekë.

Tani kemi zbuluar një stil apo një mënyrë që e bën shumë të lehtë pastrimin e tapeteve. Gjithçka që ju nevojitet është një kokërr lakër. Si ta bëni: Pritini lakrën në dy copa të barabarta në një dërrasë.


Vendoseni tapetin tuaj në një sipërfaqe të sheshtë, ose thjesht lëreni mbi dysheme ashtu siç e mbani përditë. Përdorni pjesën e sheshtë të lakrës (gjysmën e lakrës) për ta fërkuar tapetin. Më pas, merrni fshesën me korrent dhe në këtë mënyrë hiqni papastërtitë..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *