Është një nga këngëtarët më të famshëm shqiptar njihni apo jo ?

Lajme nga Bota

Ka nisur të merret me muzikë që në moshë mjaft të vogël dhe sot është një nga këngëtarët më të preferuar.

Këtë herë mamaja e tij, është kthyer pas në kohë dhe ka postuar një fotografi ku këngëtari bukurosh ka dalë bashkë me motrën e tij, Bulzën.

Një vogëlush bu çko dhe i buzëqeshur. Po bëhet fjalë për Ermal Fejzullahun i cili dukej që atëherë që kishte një lidhje të veçantë me muzikën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *