ERMIRA TREGON SE A E DO MË SHUMË DJALI ATË APO GOLDIN

Lajme nga Bota

Ermira Shkodra bashkëshortja e Gold Ag ka hapur së fundmi një pyetësor për përcjellësit në instagram.

Pasi që është doktoresh shumica e pyetjeve lidheshin me profesionin e saj duke ju dhënë këshilla të ndryshme.
Por përcjellësit nuk hezituan të pyesin as për jetën e përditshme të saj dhe të Goldit.

Në pyetjen se a e do më shumë Guerili babin apo mamin, ajo u përgjigj se i do të dy mirëpo Ermirën më shumë pasi flen vetëm me të dhe dëshiron që ajo ti këndoj ninullat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *