Ermira tregon ambientin e shtëpisë me pamje përrallore

Lajme nga Bota

Ermira dhe Goldi janë ndër emrat më të njohur në mediat rozë.

Pasi që kanë një përkushtim të madh në rrjete sociale, në të shumtën e kohës kalojnë në lajm, shkruan “Kosovarja”.

Duke jetuar një jetë luksoze, ajo e tregon që kanë një ambient të bukur në shtëpi.

Për më shumë, e dëshmon imazhi në vijim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *