Ermira ia knaq zemrën Goldit për Bajram

Lajme nga Bota

Sa bukur është rregulluar Ermira për Bajram.


Ermira Shkodra është bërë pjesë e familjes Agushi.

Ajo dhe Goldi para një viti janë martuar e tani edhe kanë krijuar familje, shkruan Kosovarja.

Ndonëse për momentin kanë një familje të vogël, por respekti dhe dashuria ndaj njëri- tjetrit nuk mungon, e sidomos ndaj nënës së Goldit.

E sot edhe Ermira është rregulluar për Bajram mjaft lezetshëm.

Shikojeni, po shkëlqen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.