Ermali me një fjali e uron gruan për ditëlindje

Lajme nga Bota


Si e uron Ermali gruan për ditëlindje.

Në familjen e Ermal Fejzullahut ka festë, pasi që gruaja e këtij të fundit, Ariana Fejzullahu feston ditëlindjen.

Ermali ia ka uruar ditëlindjen Arianës me një fotografi si dhe mbante një mbishkrim. ”HBD my love”, ka shkruar Ermali krahas fotografisë.

Nga ana tjetër, Ariana ka organizuar një festë dhe i ka ftuar shoqet e saj të ngushta.

Ndërkaq, Ermal dhe Ariana Fejzullahu janë të martuar dhe kanë katër fëmijë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.