Ermal Fejzullahu emocionon me këto fjalë për nënën

Lajme nga Bota


Ermal Fejzullahu emocionon me këto fjalë për nënën

E, kush nuk e do nënën? Dashuria ndaj nënës e për nënën është unike dhe pa krahasim.

Ermal Fejzullahu nuk ngurron që dashurinë për të ëmën ta tregoj edhe me fjalë, madje në rrjete sociale.

Nuk duket shumë nga ata djem që i tregon hapur ndjenjat, ama kur vjen fjala për Neren, atëherë ndryshon puna, shkruan “Kosovarja”.

Në një nga postimet e fundit, Ermali tregon gjithë dashurinë dhe afeksionin ndaj nënës së tij, personit të dashur e të shtrenjtë për të, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *