Engjëllushes t’ia shohim buzët, telefonin, apo…?

Lajme nga Bota


Engjëllushes t’ia shohim buzët, telefonin, apo…?


Engjëllushes t’ia shohim buzët, telefonin, apo…?
Vajza e vogël e këngëtares Shyhrete Behluli, Engjellusha, po e ndjek rrugën e muzikës, madje suksesshëm.

Engji nuk e ka ndërmend të ndalet, bile nuk po e dorëzon as pandemia, pasi edhe në këtë kohë sfiduese ka sjell këngë hite.

Engjellusha shpesh komentohet edhe për gjera që nuk lidhen drejtpërdrejt me muzikën, shkruan “Kosovarja”.
Jeta e saj private, pamja dhe ndryshimet e shpeshta, por edhe stili i te veshurit shpesh bëjnë përshtypje.

Në këtë foto ka shumë detaje për tu parë: veshja, buzët e kuqe, syzet, telefoni, etj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.