Engjëll u prefsh në paqe! Vajza 7 javëshe jep shpirt pasi nëna e vuri në gjumë, prej një gabimi që e bëjnë gjithë prindërit:Bëni kujdęs!

Lajme nga Bota

Një fëmijë e ndryshon komplet jetën e një çifti të ri. Esther dhe Gideon Roseman u gëzuan shumë kur u bënë me një vajzë, por atyre u ndodhi diçka e keqe.

Vajza e tyre e vogël humbi jetën pasi prindërit e tyre e vunë vajzën e tyre në gjumë. Ata i blenë një djep të ri vajzës së tyre, por kjo gjë do të bëhej shka k që vajza e tyre të humbte jetën.


Grace e vogël ishte vetëm shtatë javëshe kur humbi jetën kur nëna e saj e vendosi në djepin e saj pasi i bëri banjë. Esteri, donte të sigurohej që princesha e saj e vogël të flinte e qetë dhe djepin ajo e vuri pranë krevatit të saj dhe të burrit.

Në mëngjes ajo e gjeti vajzën e saj kokën sipër anës së krevatit , gjysmë të ulur. Duke gjykuar nga gjendja e fytyrës së saj, ishte e qartë se e vogla kishte ngecur në këtë pozicion për një kohë të gjatë.

Raporti i p oli cisë arriti në përfundimin se Grace e vogël arriti të ngrinte kokën mbi buzë të shtratit pa qenë në gjendje të lëviste më dhe më pas u mb yt. Prindërt nuk kishin ndjerë gjë dhe për këtë nuk mund t’ia falin vetes.

Sipas nënës, djepi është përgjegjës për vd e kjen e vajzës së saj. Ajo kritikon markën sepse nuk ka dhënë udhëzime se si të përdoret shtrati në fjalë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *