Emër i rrallë, kështu ka vendosur ta quajë Robin Krasniqi djalin e tij

Lajme nga Bota


Robin Krasniqi ka vendosur se si do ta quajë djalin e tij të porsalindur. Meyson, kështu do të quhet djali i bokserit me famë botërore. Kjo u bë e ditur nga vet boksieri nëpërmjet një shkrimi në rrjetin social Facebook.


Ai u bë baba për herë të parë para disa ditësh. Duket se ky emër është i padëgjuar deri më tani në Kosovë.
“Të dashur Miq, më lejoni të ju falënderoj përzemërsisht për urimet tuaja, për lindjen e Djalit tonë, Meyson Robin Krasniqi. Ne ju përshëndesim nga zemra dhe ju urojmë gjithë të mirat”, tha Krasniqi.


Njoftimi i tij:
Të dashur Miq, më lejoni të ju falënderoj përzemërsisht për urimet tuaja, për lindjen e Djalit tonë, Meyson Robin Krasniqi. Ne ju përshëndesim nga zemra dhe ju urojmë gjithë të mirat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.