ELVANA GJATA KRIJON MUZIKË EDHE PËR KËTË KOLEGE…

Lajme nga Bota


Elvana Gjata vitet e fundit ka treguar që nuk di vetëm të këndojë dhe të performojë në skenë, por të jetë edhe kantautore.


Shumë nga këngët e albumit të saj “3” Elvana i ka krijuar vetë madje edhe këngën “Me tana” me të cilën mori pjesë në Festivalin e Rtsh ajo u përfaqësua për herë të parë si kantautore.

Megjithatë Elvana nuk krijon muzikë vetëm për vete por edhe për mikeshën e saj të ngushtë, Besa Kokëdhimën.


Në projektin e fundit të Besës me Lyrical Son shohim se muzikën e kanë krijuar Elvana dhe Besa… mos ndoshta në të ardhmen Elvana do të bëjë muzikë edhe për kolegë të tjerë?! Kjo mbetet për t’u parë…/Kryefjala/

Leave a Reply

Your email address will not be published.