ELITA TREGON PROBLEMET QË PËRBALLET ME RRITJEN E DY FËMIJËVE

Lajme nga Bota


Elita Rudi para disa muajve u bë nënë për herë të dytë.

Ajo tashmë ka dy fëmijë djalin e madh Zërin dhe vajzën Botën, shkruan InfoKosova.
E të jesh nënë e dy fëmijëve kaq të vogël sigurisht është e vështirë.

Ajo ka treguar përcjellësve të saj se problemin më të madh e ka më gjumë, për përgjigjen e plotë shiko videon më poshtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *