ELITA SJELL PAMJE TË DHOMËS SË ZËRIT, SI NË PËRRALLA

Lajme nga Bota

Derisa Elita ishte duke u përgjigjur pyetjeve të përcjellësve përmes një pyetësori në Instagram dikush i kërkoi ta shoh dhomën e Zërit dhe të Botës.

Ndërsa Elita nuk hezitoi fare dhe menjëherë e postoi fotografinë me pamjen përrallore të dhomës së djalit të saj.

Elita pasi i bë nënë për herë të dytë mori komente dhe pyetje të shumta rreth shtatzënisë.

Ajo ka njoftuar se kjo është ndjenja më e mirë dhe fëmija e plotësojnë atë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *