Elita Rudin e ka zbukuruar tej mase shtatzënia e dytë

Lajme nga Bota


Elita Rudin e ka zbukuruar tej mase shtatzënia e dytë


Elita dhe Gjiko përbëjnë dyshen më të komentuar në shoubizz.
Dyshja simpatike janë njohur falë profesioneve të tyre, ku Gjiko ishte i ftuar në emisionin e Elitës, shkruan “K o s ov ar ja

Me kalimin e kohës ata u martuan e madje edhe u bënë prindër të një djali të cilin e quajtën ‘Zëri’, e tani janë në pritje për tu bërë prindër të një vajze.

E gjatë shtatzënisë së dytë Elita ka sjellë mjaft poza të bukura në Instagram.
Ndërkohë që në foton e saj të fundit po vërehet se sa shumë është zbukuruar./Kosovarja/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *