Elita nuse për mashallah me veshje tradicionale

Lajme nga Bota

Elita Rudi është një ndër emrat më të njohur në mediat rozë.


Ajo në të shumtën e kohës kalon në lajm, përmes pozave të shumta që publikon, shkruan “Kosovarja”.

Edhe këtë herë, me një imazh të bukur që ka publikuar në Instagram ajo shkëlqen dhe duket e veçantë.

Përveç veshjeve të thjeshta, shihet që duket bukur edhe në veshje tradicionale.

Sidomos, me këtë imazh të fundit ajo duket për mashallah.

Leave a Reply

Your email address will not be published.