Eks Kluzive/ Kjo Është 22-Vjeçarja Që H Umbi Jetën Në “Smart”

Lajme nga Bota


Mega News siguron pamjet e aksi.dentit të ndodhur ditën e shtunë në Kamëz dhe që rezultoi f atal për një 22-vjeçare ndërsa la të pla.gosur mikeshën e saj 19-vjeçare.

Një automjet që lëvizte me shpejtësi të lartë është përpl.asur me dy mjete të tjera ndaj dhe go.ditja ka qenë shumë e forte dhe tr agjike për 22-vjeçaren.

Dy vajzat janë tr ansportuar në sp ital për të marrë mjekim të specializuar, por njëra prej tyre nuk ka mundur t’u mb ijetoj pl agëve të rënda. Policia ka a rrestuar 19-vjeçaren D.D për veprën penale “Shkelja e rregullave të Qa rkullimit Rrugor”, drejtuesen e mjetit tip SMART.Dy vajzat ishin mike me njëra-tjetrën dhe ishin në të njëjtën makinë.Mega News ka siguruar një foto të vajzës e cila h umbi jetën e cila quhet Alida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *