Egzona Muçiqi i punëson dy kunatat

Lajme nga Bota


Egzona Muçiqi i punëson dy kunatat

Ajo është e pashme dhe nuk e ka humbur shkëlqimin e kohës kur ende ishte vetëm një vajzë kr ejt e re.


Edhe tani, ndonëse nënë e tre fëmijëve dhe me shumë angazhime, Egzona po duket shumë bukur, shkruan “Kosovarja”.
Gj akovarja e cila u martua në Prishtinë, tani ka krijuar biznesin e saj të sukseshëm në kryeqytet, i cili po i ecën shumë mirë, e ku i ka angazhuar edhe kunatat.

Si ç kuptojmë, të dy motrat e Albatritit, tashmë punojnë me Egzonen, njëra në fushën e mbjelljes së vetullave, ndërkaq tjetra me g ri m im.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *