Edona sa bukur duket në stilin sportiv

Lajme nga Bota


Edona Llalloshi është këngëtare shumë e njohur. Edona që në shkollën e ulët kishte filluar të mësoj muzikën. Ka të mbaruar shkollën e ultë dhe të mesme të muzikës. Ka studiuar dhe në Fakultetin e arteve, drejtimi i muzikës. Pas saj qëndrojnë shumë koncerte, çmime e suksese.

Edona sa bukur duket në stilin sportiv. Edona Llalloshi vazhdon të rrëmbejë vëmendje në forma të ndryshme. Këngëtarja në fjalë, sin ë aspektin profesional ashtu edhe në jetën private dallohet me publikimet që bën, shkruan “Kosovarja”. Këtë herë, në këtë ditë vikendi Edona shkëlqen e veshur në trenerka, ku ndan një foto bashkë me djalin e saj në ambientin e shtëpisë. Për më shumë, shikojeni fotografinë në vazhdim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *