Edona nuse e veçantë në fustanin e bardhë

Lajme nga Bota


Edona nuse e veçantë në fustanin e bardhë

Edona Llalloshi është këngëtare shumë e njohur. Edona që në shkollën e ulët kishte filluar të mësoj muzikën. Ka të mbaruar shkollën e ultë dhe të mesme të muzikës. Ka studiuar dhe në Fakultetin e arteve, drejtimi i muzikës. Pas saj qëndrojnë shumë koncerte, çmime e suksese.

Edona Llalloshi është një këngëtare e dalluar në mediat rozë.

Me poza të ndryshme në rrjete sociale, ajo gjithmonë kalon në lajm, shkruan “Kosovarja”.

Duke qenë aktive, ajo e dëshmon që është një femër me stilt ë veçantë.

Për më shumë, bindeni me imazhin e fundit në fustan të bardhë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *