Edi Rama ulet me lule në duar në gjunjë para mjekëve shqiptar dhe i falenderon me shpirt: Nuk ua shpërblejmë dot

Lajme nga Bota


Edi Rama ulet me lule në duar në gjunjë para mjekëve shqiptar dhe i falenderon me shpirt: Nuk ua shpërblejmë dot


Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama me një buqetë me lule të kuqe në duar ka vizituar sot spitalin Infektiv në Tiranë ose quajtur ndryshe ‘Covid-1’.

I shoqëruar nga ministrja e Shëndetësisë, kryeministri Rama është parë të përkulet para 20 punonjësve të personelit shëndetësor për të vendosur buqetën me lule që kishin dalë për ta pritur.

Spitali Infektiv është i pari që u hap për pacientët me COVID-19 në Shqipëri në fillim të pandemisë. Personelit shëndetësor i janë dhënë disa pako si dhuarata për Krishtlindje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *