Edi Rama paska sëm,undje të rëndë, ja ku e tregoi ai këtë: Nëse nuk kam frymarrje të vazhdueshme mund të…..

Lajme nga Bota


Në emisionin “Opinion” disa ditë më parë ishte i ftuar kryeministri Edi Rama. Ai iu kërkoi qytetarëve të mbajnë maskën në çdo ambient, sepse nëse infektimet vazhdojnë të rriten rr ez ik ojmë një mbyllje të dytë.

Rama me maskë të zezë, detaji interesant që tërhoqi vëmendjen, ja çfarë është qëndisur në maskën e kryeministrit (FOTO) | Lajme.al


Rama u shpreh se ai vetë e ka tm err m askën, pasi vuan nga ast ma dhe nëse nuk ka frymëmarrje të vazhdueshme normale, mund të ketë shqetësime. Megjithatë, ai shtoi se është e rëndësishme të mbahet për të shmangur infektimet.

”Unë personalisht maskën e kam tm err, kam edhe problemin tim, që kam atë astmën e vjetër, që nëse nuk kam frymëmarrje të vazhdueshme normale, mund të kem shqetësime”, tha kryeministri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *