Edi Rama Jep Lajmin E K Eq Për Gjithë Shqiptarët: Duhet Të Presim Dhe 3 Ose 4 Vite

Lajme nga Bota


Kryeministri Edi Rama thotë se procesi i negociatave për anëtarësim në Bashkimin Europian mund të zgjasë edhe 3 apo 4 vite.


Kryeministri Rama tha se shumë shtete si Finlanda, Italia apo Austria nuk kanë asnjë pr oblem me vendin tonë, por se ka shtete si Holanda, që për arsye të brendshme si në rastin aktual zgje dhjet, bllo kojnë procesin.

“Franca sot s’është pe ngesë, nuk ka vënë asnjë ku sht. Janë situata që nuk lidhen me çfarë kemi bërë ne”, tha Rama.
“Këtë gjë do ta shohim me të gjithë gjatë rrugës se ky proces nuk do të zgjasë 3-4 vite, por më tepër.

Me këtë Evropë që kemi nuk e di se sa mund të zgjasë. Finlanda s’ka pr obleme me Shqipërinë, Italia jo. Pse Austria nuk ka pro bleme me ne? Për hapjen e negociatave u hapën këtë vit, pra nën qeverisjen tonë”, de klaroi Rama në “Ora News”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *