Edi Rama Bën Njoftimin E Rëndësishëm: “Na Nda’jnë Edhe Pak Ditë”…

Lajme nga Bota

Kryeministri Edi Rama ka njoftuar se me datë 10 dhj etor nisin aplikimet për thirrjen e III-të, të Programit IPARD II në mbështetje të zhvillimit të bujqësisë dhe zonave rurale. “Vazhdoni të bëheni pjesë e kësaj nisme mbështetëse dhe nëse s’e keni bërë deri tani, ky është momenti juaj”, shton më tej Rama.


Postimi i ramës:

Edhe pak ditë na nda’jnë nga nisja e aplikimeve më datë 10 dhj etor, për thirrjen e III-të, të Programit IPARD II në mbështetje të zhvillimit të bujqësisë dhe zonave rurale. Deri tani ky program ka rezultuar transformues dhe me një ndikim të madh në rritjen e standardeve në sektorin e bujqësisë në vendin tonë.

Vazhdoni të bëheni pjesë e kësaj nisme mbështetëse dhe nëse s’e keni bërë deri tani, ky është momenti juaj. Ndiqni, të mër’kurën më 9 dhj etor, ora 12:00 nëpërmjet Facebook tek Frida Krifca dhe Agjencia për Zhvillim Bujqësor dhe Rural sesionin informues ku adresohen të gjitha pyetjet për të kryer aplikime të suksesshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *