Edhe në një rajon të Italisë po ndodh ajo që ndodhi në Gjermani, uji po merr para çdo gjë

Lajme nga Bota

Përmb ytje masive janë regjistruar në provincën e Comos në Itali. Mediat përtej Adriatikut, kanë publikuar pamje të përmb ytjeve dhe tregojnë se në zona të caktuara ka pasur rr ëshqitje dherash. Zjarrfikëset kanë ndërhyrë për të shpëtuar të moshuarit dhe personat e tjerë që kanë pasur nevojë për ndihmë.


Sipas raportimeve 50 persona ishin bl lokuar brenda shtëpive të tyre, ndërsa rruga shtetërore Regina, u bl lokua nga uji.

Situata vijon të mbetet e vështirë në zonën e Belivos, pasi ekziston mundësia që të rritet së tepërmi diga e liqenit Cernobbio dhe përmb ytjet të bëhen më të mëdha. Kujtojmë se javët e fundit pjesa më e madhe e Evropës Perëndimore është “mbërthyer” nga uji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *