Edhe kosovarët krijojnë emisionin e ngjashëm sikur ‘Përputhen’

Lajme nga Bota

Emisioni “Përputhen”, i cili ka ngjallur shumë debate në rrjetet sociale, në të cilin vajza e djem të rinj njihen mes vete dhe mbase mund të krijojnë një lidhje dashurie e ka edhe një emision simotër në Kosovë.

Versioni kosovar i “Përputhen” e ka emrin “It’s my love” dhe drejtohet nga Kika.

A e ka kopjuar Kika, “Përputhen” dhe a do ta ketë edhe emisioni i tij suksesin e emisionin të Top Channel mbetet të shihet.

“Për’puthen” është një talk show dashurie,i cili sjellë histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve. Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa flitra. Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin cdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *