Ederi është plakur, kështu duket në moshën 53 vjeçare

Lajme nga Bota

“Enderi” i pashëm kështu duket sot në moshën 53.

Seriali “Jetë e hidhur” ka qenë seriali i parë turk i transmetuar në Kosovë, që për një kohë shumë të shkurtër ka bërë për vete publikun kosovar.

Shumica e aktorëve që kanë qenë pjesë e serialit kanë lënë gjurmë pas vetes, dhe kanë mbetur të paharruar për një kohë të gjatë, shkruan rtv21.

Oguz Galeli, aktori i cili i dha jetë përsonazhit të Enderit një djalë i pashëm e i pasur, i cili me çdo kusht donte të merrte atë që e dëshironte, u bë i njohur në trevat shqiptare.

Pas këtij seriali “Enderi” vazhdoi karrierën e tij edhe në Gjermani dhe Belgjikë si pjesëmarrës i disa projekteve kinematografike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *