E Zeza Nënë/ Ndërron Jetë Në Turqi 19-Vjecari Shqiptar, Nuk E Shpëtuan Dot Nga Sëmundja E Ligë

Lajme nga Bota


E Zeza Nënë/ Ndërron Jetë Në Turqi 19-Vjecari Shqiptar, Nuk E Shpëtuan Dot Nga Sëmundja E Ligë.

Ilir Behluli nga Gjilani,i d iagn ostiku ar me lek uemi ak ute, ka ndërruar jetë në Turqi.19-vjeçari, për të cilin javë më parë ishte bërë thirrje për ndihmë financiare, fatke qësisht nuk ka mundur t’i bëjë ballë sëmundjes së rëndë.

Iliri ishte djali i vetëm i familjes dhe i biri i vet e ranit të lu ftës Shefki Behluli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *