E zeza ajo nënë i iku djali në lule të moshës/ Ky është 27-vjeçari shqiptar që dha shpirt në mes të rrugës

Lajme nga Bota


Një a ks ident që ka ndodhur sot në mëngjes, në rrugën Viti-Kllokot.

Një person ka vd ek ur, ndërsa disa të tjerë kanë marrë lën dime tru pore.


Mësohet se i personi, i cili ka ndërruar jetë si pasojë e pl agë ve të rënda është Dardan Selimi. 27-vjeçari, jetonte në fshatin Gërmove të Vitisë.

Një person ka h umbur jetën dhe dy të tjerë janë l ënduar si p asojë e një ak sidenti tr afiku që ka ndodhur sot në rrugën Viti-Kllokot.

Vi ktima është një i ri nga fshati Gërmovë

Në faqen në F acebook nga ky fshat kanë dhënë detaje për të riun që h umbi jetën si pasojë e këtij ak sidenti.

Njoftimi i plotë:

NJOFTIM sod ne mengjes me 03.12.2020 ne aks ident trafiku ka humubur jeten Dardan Ilmi Selimi pasi qe nje pjes e familjes gjendet ne boten e jashtme per vo rrim ju njoftojm me von kurse te ndjerin Zoti e dergoft ne parajs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.