E zeza ajo nënë dhe ai baba! Vajza shqiptare që e mori makina para dhe nuk ia doli dot: Dha shpirt sot pas 2 javësh në spitaI

Lajme nga Bota

E zeza ajo nënë dhe ai baba! Vajza shqiptare që e mori makina para dhe nuk ia doli dot: Dha shpirt sot pas 2 javësh në spitaI


Një a ks ídent tr af iku ka ndodhur para rreth dy jave në fshatin Llugë të Podujevës, ku një e mitur u go dít nga një veturë.

Ví kt íma pë soi lëndíme të rënda trupore me ç’rast edhe u dërgua për tret man mjekësor në Qendrën Klinike Universitare. Siç mëson Llapi.info, 13-vjeçarja, V.C., nuk ka arritur t’u mbíjetojë pla gëve të marra nga ky aksídent, ku edhe ka ndërruar jetë gjatë ditës së sotme në QKUK. Kjo është Vlera Sevdaim Curri, 13 vjeçarja që v díq nga go dí tja e veturës në fshatin Lluga të Podujevës

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *