E vetmja e mbijetuar nga familja shqiptare që u shua në mes të rrugës është vetëm vajza tre vjeç

Lajme nga Bota


E vetmja e mbijetuar nga familja shqiptare që u shua në mes të rrugës është vetëm vajza tre vjeç

Katër anëtarë të një familjeje nga Kosova vd iqë n sonte si p a sojë e një ak sid en ti fatal që ndodhi në Rrugën e Kombit.

Rastin e ka konfirmuar edhe Ambasadori i Kosovës në Shqipëri, Nait Hasani, ndërsa shtoi se anëtari i pestë i familjes e cila u shua në mënyrë tr ag jike, i ka mbijetuar ak sid entit.

Ajo është trevjeçarja V. Avdijaj dhe aktualisht po trajtohet në Spitalin e Traumës në Tiranë. Se kanë ndërruar jetë katër kosovarë, e kanë konfirmuar edhe autoritetet shqiptare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *