E Vetme Në Shtëpi Dha Shp Irt Tri Vite Më Parë/ Ta Pr Ekin Shp Irtin Miqtë E Adelës: Si Po Të Tret Dheu O Z Emër Ty?

Lajme nga Bota

Tre vite që pas nd arjes nga jeta në mënyrë të parakohshme të gazetares Adela Xhamanit. Miqtë e saj nuk kalojnë ditë që të mos e kujtojnë dhe t’ia nd iejnë m ungesën.

Në një p ostim në F acebook ata i kanë kushtuar disa vargje, që të rrë qethin shp irtin.
Neser tre vjet pa ty! Si te tret dheu o z emra vogel!
VD /EKJES i thone gjeme – se i d egjon zene.

I thone E MA/LLKUAR – se te rr em ben si e terbuar.
I thone JETIME – se e tille ka li ndur.
I thone LARG QOFSH – se nuk nd alet kur te shikon.
I thone VD /EKJE – se nuk te meshiron .
Nuk te flet pe rlotshem – por l ot te le ne sy.
Nuk te mban ne krah – por i le te te mbajne ty.

Nuk te ben per shoqe – se nuk ka shoqeri.
Ecen e v etmuar shtepi neper shtepi.
Kur te flet – te ka ndare nga kjo bote.
Vd ekjes i thone MI ZORE – se nganjehere nuk njeh moshe !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *